Шприц ковбасний AIRHOT SV-3 призначений для приготування купатів, ковбас та інших м'ясних виробів. З його допомогою проводиться автоматичне набивання готової звиси в штучну або натуральну оболонку. AIRHOT SV-3 застосовують у всіх м'ясних та ковбасних цехах, а також у закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі він значно економить простір на кухні. Також пристрій обладнано зворотним повітряним клапаном, що забезпечує підйом поршня без зусилля.
Шприц ковбасний вертикальний електричний GoodFood SF10VE Призначений для наповнення ковбас, корпус і циліндр нерж.сталь, об'єм 10 л, поршень з клапаном для повітря, 4 нерж.насадки діаметром 16, 22, 32 і 38 мм, плавне регулювання швидкості набивання ковбас, педаль зупинки руху поршня. Потужність 120 Вт. Напруга 220 В. Габарити 395х300х720 мм. – Вага: 34,6 кг. Пакувальні розміри 470х395х800 мм. – Вага в упаковці: 38 кг.