Шприц ковбасний вертикальний електричний GoodFood SF10VE Призначений для наповнення ковбас, корпус і циліндр нерж.сталь, об'єм 10 л, поршень з клапаном для повітря, 4 нерж.насадки діаметром 16, 22, 32 і 38 мм, плавне регулювання швидкості набивання ковбас, педаль зупинки руху поршня. Потужність 120 Вт. Напруга 220 В. Габарити 395х300х720 мм. – Вага: 34,6 кг. Пакувальні розміри 470х395х800 мм. – Вага в упаковці: 38 кг.
Шприц ковбасний AIRHOT SV-3 призначений для приготування купатів, ковбас та інших м'ясних виробів. З його допомогою проводиться автоматичне набивання готової звиси в штучну або натуральну оболонку. AIRHOT SV-3 застосовують у всіх м'ясних та ковбасних цехах, а також у закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі він значно економить простір на кухні. Також пристрій обладнано зворотним повітряним клапаном, що забезпечує підйом поршня без зусилля.